Congreso de Faconauto

La patronal dels concessionaris, Faconauto, celebrarà el seu Congrés & Expo els dies 11 i 12 de febrer de 2019 al Centre de Convencions Nord d'Ifema Fira de Madrid. En l'edició anterior, aquest esdeveniment, el més important de l'automoció al nostre país, va reunir 1.300 professionals i més de 50 expositors, plasmant el pes que per a l'ocupació i l'economia té el sector de la distribució oficial.

Per a l'edició de 2019, Faconauto torna a apostar per la seva celebració per un lloc tan vinculat a l'automoció com IFEMA. Els bons resultats obtinguts durant les últimes edicions, així com el suport rebut per part d'Ifema Motor, han possibilitat novament aquesta col·laboració.

El Congrés, amb una periodicitat anual, ha aconseguit posicionar-se com l'únic esdeveniment que reuneix concessionaris de totes les marques, associacions sectorials, patronals, marques fabricants, mitjans de comunicació i empreses proveïdores de l'automoció per prendre el "pols" del sector i ser plataforma preferent de negoci.

Aquesta XXVIII edició, el lema serà "Junts, més forts", es convertirà, un any més, en un espai formatiu que abordarà els reptes a què s'enfronten els concessionaris, amb la transformació del negoci, les noves formes de mobilitat i, en definitiva, com mantenir la rendibilitat, generant noves relacions amb les seves marques o implantant nous processos digitals.

Les dues jornades en què s'emmarca el Congrés comptaran, com és habitual, amb una agenda d'actes centrals, que es desenvoluparan a l'auditori del Centre de Convencions Nord d'Ifema i en els quals participaran ponents de màxim nivell. I, de forma paral·lela, tindran lloc grups de treball sobre els temes principals que afavoreixen l'activitat i rendibilitat de les xarxes de concessionaris.

Faconauto

Santa María Magdalena, 10-12

28016 Madrid (Madrid)

Tel: 913502606

2017 Gremi del Motor de Barcelona i província

c/ Gran de Gràcia nº 69 E/sol. 08012 Barcelona

Tel: 93.415.06.95 - Fax: 93.415.19.76