Dossier de Premsa
El Gremi respon


He llegit i accepto la Política de privacitat

2017-11-23 El Gremi del Motor celebra el seu 60è aniversari

· Un vídeo amb el lema, Rodem Junts, ha plasmat el repte de futur de l'entitat
   https://www.youtube.com/watch?v=q7wmOOHOzac

· Autolica (antic Automóviles Fernández), ha rebut el reconeixement per ser l'agremiat amb 60 anys dins del Gremi del Motor.

· L'acte ha tingut lloc a l´hotel Vela de Barcelona amb la participació de més de 200 persones.

Barcelona, 28 de novembre de 2017. Amb el lema Rodem Junts, el Gremi del Motor ha commemorat els seus 60 anys d'història a l´hotel Vela de Barcelona. La celebració ha comptat amb la participació de més de 200 persones.

L'acte ha estat conduït per Quim Masferrer, "El Foraster" que ha presentat en primer lloc a Judit Montoriol, economista de CaixabankFinanceResearch que ha fet la conferència titulada:"Perspectives 2017 i 2018: creixent en un món incert". Tot seguit, ha donat pas a la següent ponència, de caire motivacional: " Perseguint els teus somnis. De l'adversitat a la Titan Desert" del Professor Martín Vivancos, director de programes de màrqueting a Eada Business School. Vivancos ha presentat 7 històries de superació personal i ha comptat amb la protagonista d´una d´elles en persona.

Un cop finalitzades les conferències, s'ha donat pas al vídeo commemoratiu del 60è Aniversari del Gremi del Motor (https://www.youtube.com/watch?v=q7wmOOHOzac) la història de 3 agremiats que expliquen com van començar en el Gremi i com, els canvis i l´evolució del sector, han fet que l´entitat hagi d'actualitzar-se i adaptar-se als nous temps.

A continuació, el President del Gremi del Motor, Miquel Donnay, en el seu discurs institucional, ha destacat: "Volem commemorar i retre homenatge a la història del Gremi, però a la vegada volem que avui sigui un punt de partida per seguir treballant pel present, però encara més important, pel futur que ens arriba" I ha afegit: "Des del Gremi volem contribuir al desenvolupament de les empreses agremiades, actuant com a accelerador en el procés d'adaptació dels seus models de negoci, per fer front a aquest nou entorn".

El mateix President ha estat l'encarregat de fer entrega del reconeixement a l'agremiat que ha fet 60 anys amb el Gremi, Automóviles Fernández, actual Autolica, representat pel President de Quadis, Joan Manuel Soler, que ha recollit la distinció.

I per tancar aquesta primera part, s'ha comptat amb Muntsa Vilalta, Directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, que ha destacat que la nova imatge i el lema del Gremi del Motor, Rodem Junts, "exemplifica perfectament el paper del Gremi i el seu futur".

Una celebració amb tots els implicats

Durant la segona part, després del còctel, el Gremi del Motor de Barcelona ha fet un petit homenatge a les empreses que amb el seu suport han fet possible la commemoració del seu 60è Aniversari. Per una banda empreses relacionades amb el sector, com Cetelem,Glasurit, CaixaBank, AtlánticaGarantía S.A, Cator, Sircat, Motul, coches.net-motos.net i Crowe Horwath; i d'altra banda, als diferents grups automobilístics que han col•laborat: Grup Lesseps, M Automoció, Maas Grup Automobilístic, Movento, Vallescar, Quadis i Rmotion. També s´ha destacat el suport rebut per part de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

I per tancar l'acte, Quim Masferrer ha convidat a tots els presents amb el President al capdavant, a brindarper aquest 60è Aniversari i degustar un pastís commemoratiu, creat especialment per l'ocasió pel reconegut pastisser CristianEscribà.

El Gremi del Motor, la veu del col•lectiu del sector

El Gremi del Motor, des de la seva creació l'any 1957, té com a propòsit acompanyar a les empreses que ofereixen solucions de mobilitat als seus clients (particulars, empreses i altres entitats), agrupant-les, per la defensa i promoció dels seus interessos allà on sigui necessari ( davant l'opinió pública, les Administracions o els seus proveïdors, entre d'altres).

El Gremi del Motor participa o s'integra amb entitats amb interessos afins per aconseguir els seus objectius. Així mateix, el Gremi contribueix al seu desenvolupament actuant com a accelerador en el procés d'adaptació dels seus models de negoci, per fer front a un entorn canviant.Les diferents empreses agremiades exerceixen activitats en el sector de la mobilitat relacionades amb la venda, postvenda i recanvis d'automòbils, vehicles industrials i comercials i de dues rodes - nous i usats-, com a concessionaris i serveis oficials i multimarca, i grups de concessionaris. El Gremi del Motor forma part del Consell de Gremis, la Unió Patronal i Metal•lúrgica, Foment del Treball Nacional i col•labora amb Faconauto.

http://www.gremidelmotor.org

https://www.facebook.com/gremidelmotor

https://twitter.com/GremidelMotor

https://www.instagram.com/gremidelmotor